30 napos kihívás

ÉLETMÓDVÁLTÓ 30 NAPOS KIHÍVÁS - VÁLTOZTASS, HOGY VÁLTOZHASS!

Életmódváltó program jógával, derűvel, tudatos táplálkozással – egy remek csapatban

2018. április 9 - május 12.

Teljesíts 30 jógaórát 34 nap alatt duplázás nélkül!

 

A tavasz a megújulás, az energiával töltődés időszaka. Ez nem csupán a természetre igaz, de a hosszú tél után mindannyian felfrissülésre, pozitív energiatöltetre, vitalitásra, derűre vágyunk.

A 30 napos jógakihívás teljesítése lehetővé teszi, hogy testileg-lelkileg felfrissüljünk. Az ehhez kapcsolódó életmódváltó program pedig abban segít, hogy ne egyszerűen elfogadjuk azt, ahogy most működünk, hanem változtassunk hozzáállásunkon, étrendünkön, kedélyállapotunkon. A korábbiaknál fokozottabb figyelmet fordítsunk mindarra, ami igazán energiával tölt fel, és elhagyjuk mindazt, ami energiát visz.

Mozduljunk ki a komfortzónánkból, hogy új tapasztalatokkal, élményekkel és ismeretekkel gazdagodva teljes és harmonikus életet élhessünk!

Minden fejben dől el! Elhatározás, felkészülés, kitartás, siker! A megfelelő mozgás és táplálkozás kombinációja minden testi és lelki változáshoz elengedhetetlen, de csak akkor vezet tartós eredményre, ha hosszú távon is az életünk részévé válik.

Egyedül minden kihívás nehéz próbatétel. A 30 napos életmódváltó program ezért nem csupán végigvezet minden magában kedvet érző résztvevőt egy hatékony és megszámlálhatatlan napi csodát rejtő megújulási folyamaton, hanem egymást kölcsönösen segítő közösségi élményt is kínál.  Valódi csapatban működünk, amelynek tagjaiként nem egyszerűen a napi jógagyakorlásunk válik mindenki számára egyre intenzívebb és jótékony hatásokkal teli folyamattá, de tudatos figyelmet fordítva az egészségünk megőrzősére, vitalitásunk, életkedvünk fokozására igazi megújulásban lesz részünk!

Legyen ez egy kalandtúra, amelynek során amellett, hogy pozitív élményekkel gazdagodunk, olyan munícióra is szert teszünk, ami (jó esetben) az egész életvezetésünkben minőségi változást hoz!

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki úgy érzi, eljött az ideje, hogy változtasson korábbi életformáján, és ezért képes és hajlandó 30 napon át nap mint nap tenni valamit tudatosan, kitartóan. Nyitott arra, hogy az aktív meditáció, a mozgás megfelelő táplálkozással és némi szemléletváltással igazi megújulást hozzon az életébe. No persze némi humor, irónia és önirónia sem árt hozzá!

Mit kínálunk? Lehetőséget arra, hogy megtapasztald, mennyivel harmonikusabban, egészségesebben, fittebben és derűsebben tudod megélni a mindennapjaidat, napról napra mennyivel jobban érzed magadat a bőrödben! Ráadásul néhány felszaladt kilótól is megszabadulhatsz, miközben feszesebbé, szálkásabbá alakítod testedet.

Mindehhez ösztönzést, támogató közösséget, megvalósítható, hasznos és praktikus ötleteket, tanácsokat, segítséget biztosítunk.

Milyen lesz? Mi tudjuk, hogy csak nagyszerű lehet – de rajtatok múlik, hogy így legyen!

------------------------------------------------

Mindannyian másként működünk. Egyikünk reggel aktívabb, másikunk este. Van, aki fogyni szeretne, van, aki izmosodni. Ki szendviccsel, ki meg gyümölccsel vagy salátával kezdi a napot, míg más a friss péksüteményre vagy épp a müzlire, zabkására esküszik, de olyanok is vannak, akik nem is reggeliznek. Egyikünk jobb vagy rosszabb lenne a másikunknál? Szó nincs róla! Különbözőek vagyunk. Eltérhet az időbeosztásunk, életformánk, lehetnek mások a szokásaink. Abban viszont mindannyian egyetértünk, hogy szeretnénk jobban érezni magunkat a bőrünkben. Hát ezért vágunk bele az életmódváltó programba!

Amit tudunk: a változás jótékony hatásait minden egyes résztvevő garantáltan megtapasztalja, már ha akarja – méghozzá testben, lélekben, fejben (gondolkodásmódban) egyaránt.

Az életmódváltáshoz elsősorban elhatározás, tudatosság, szemléletváltás, no meg kitartás szükségeltetik. Nincsenek pirulák vagy ampullákba rejtett szérumok, amik hipp-hopp békából királyfivá, kerekdedből piszkafává, cingárból izomkolosszussá vagy épp alacsonyból szálfává változtatna bármelyikünket. Ez nem is lehet cél. Az azonban igen, hogy ne egyszerűen megtanuljuk elfogadni magunkat, de minden akaratunkkal, tettünkkel (bizony a megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel is cselekedet) harmóniára törekedjünk, aminek következtében kiegyensúlyozottabbá, derűsebbé és energikusabbá válunk, sőt a körülöttünk lévőkre, legyenek azok családtagok, barátok, munkatársak vagy szomszédok, is kifejezetten jó hatással leszünk.

Energiát adunk és energiát kapunk.  Tudatosan figyelünk magunkra és egymásra.

A 30 napos intenzív jógagyakorlás nem csupán fizikai kihívás, de remek lehetőség arra, hogy megtapasztaljuk általa a testünkben, lelkünkben bekövetkező megújulást. Hisz ki ne akarna egészséges lenni, erősebb immunrendszerrel, feszesebb izomzattal és jó kedvűen élni a mindennapjait? Mindez igenis elérhető! A sikerhez azonban elengedhetetlen figyelni arra, mire van szükségünk: ételben és az életben egyaránt.

Hippokratész, az ókori görög orvos közismert bölcsessége szerint „a táplálékod legyen az orvosságod, az orvosságod a táplálékod.” Ez nem csupán azt jelenti, hogy az étel és ital, amit napi szinten fogyasztunk, befolyásolja életvezetésünket, de azt is, hogy a szervezetünk működését testi, lelki és szellemi értelemben egyaránt igenis képesek vagyunk jótékonyan iránytani. Mindezt tehetjük derűvel, az étel és az élet élvezetével! Nem kell sanyargatnunk magunkat ahhoz, hogy fittebbek legyünk!

A „mondd meg, hogy mit eszel, és megmondom ki vagy” aforizma szerzője, a 18. századi Brillat-Savarin (ejtsd: Brijjá Szavaren) kitűnő példával szolgált. A világ leghíresebb ínyence nem a levegőbe beszélt, képzett orvosként és kémikusként generációkat tanított meg a jó ételek értékelésére. Számos tanácsa felett eljárt az idő, de a derűs élet- és ételszemlélet soha nem megy ki a divatból!

Diéták, irányzatok jönnek-mennek, de azt, hogy kinek a saját alkatához milyen fogások, étrendi és táplálkozási szokások illeszkednek leginkább, csak akkor lehet megtapasztalni, ha kellő figyelmet fordít magára. Ebben is próbálunk segíteni. Ötletekkel, különböző receptekkel, információkkal egészséges tápanyagforrásokról stb. Miből, mikor érdemes falatozni, mit hogyan célszerű elkészíteni, hogy több energiánk legyen? Mi a helyzet a természetes vitaminforrásokkal? Melyek a legfontosabb ásványi anyagok, amelyekre a szervezetünknek egy nagyobb kihívás során szüksége van? Mitől is érezzük jobban magunkat a bőrünkben? Ehetünk-e édességet, ihatunk-e egy-egy pohár bort? Egyáltalán hogy fogjunk hozzá az életmódváltáshoz? El kell hagyni rossz szokásainkat? De mi számít rossznak? Működhet ez az egész munka, család és határidők mellett?

Ilyen és hasonló kérdésekre is igyekszünk választ találni.

A kihívás során képzett dietetikus is segíti a munkánkat, ha valakinek egyénre szabott tanácsadásra van szüksége, arra is találunk módot, lehetőséget.  

Vágjunk bele, hogy a 30 napos életmódváltó kihívás ne 30, de legalább 30 X 30 X 30 napig tartó minden előnyét a magunk hasznára fordíthassuk!

 

Jelentkezz recepciónkon!

A kihívás csomag 36500 Ft, mely tartalmaz:

• 34 nap korlátlan óralátogatást a kihívás idejére

• napi recept csomagot

• táplálkozási és életmód tanácsokat 

• tippeket a gyors regenerálódáshoz

• előtte/utána fotók kedvenc jóga gyakorlatodban profi fotóssal

• előtte/utána mérések

 

Az életmódváltó kihívást sikeresen teljesítők között kisorsolunk egy éves bérletet!

 

Változtass, hogy változhass!