Adatvédelmi szabályzat

A Bikram Jóga Hattyúháznál a személyes adatok kezelésének célja a következő:

  • a két fél közötti kommunikációs csatornák biztosítása
  • a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok biztosítása
  • adatok nyilvántartása annak érdekében, hogy a jóga stúdió támogatást tudjon nyújtani az ügyfél problémáira
  • adatok nyilvántartása kedvezményekkel, bérletekkel és személyazonossággal való visszaélések megelőzésére

Az adatfeldolgozásért felelős szervezet a Mantra-Jóga Kft. (Bikram Jóga Hattyúház) 

- Levelezési cím: 1015 Bp Hattyú utca 14. Hattyúház 4. em.

- Telefonszám: +36306577828

- E-mail: info@bikramyoga.hu

A Bikram Jóga Hattyúház a következő személyes adatokat gyűjtheti a weboldala és a szolgáltatást igénybe vevő felhasználóitól a megfelelő űrlapokon keresztül: név, e-mail cím, levelezési cím, telefonszám, születési idő.

Bérlettel és személyi azonossággal való visszaélések miatt, beiratkozásnál érvényes fényképes igazolványt kell felmutatni.
Az érdekelt fél összegyűjtött személyes adatai kezelésének jogalapja a szolgáltatói szerződés (Beiratkozási lap és Jóga etikett szabályai) teljesítése.

Az érdekelt fél személyes adatainak kezelésére vonatkozó jogalap az adott fél hozzájárulása, amennyiben megadja azt regisztrációnál személyesen vagy hírlevélre való feliratkozásnál weboldalunkon. 

A Bikram Jóga Hattyúház semmilyen esetben nem értékesít adatokat harmadik félnek. Az adatokat kizárólag hatósági kérésre a jogszabályok szerint adhatja ki.

A nyilvántartási rendszerünk olyan információbiztonsági technikákat használ, amik megakadályozzák az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést és garantálják az adatok titkosságát. 

Hírleveleket küldünk aktuális akciókról és különleges ajánlatokról, ha erre feliratkozott honlapunkon, rendezvényen vagy beiratkozásnál megadta nekünk az adatait. Leiratkozni a hírlevél alsó soraiban található leiratkozásra kattintva tud. A Bikram Jóga Hattyúház nem vállal felelősséget azért, hogy a hírlevelet küldő külsős cég saját céljára felhasználja az Ön személyes adatait. Ilyen esetben a külső fél tekintendő adatkezelőnek, ezért további információkért olvassa el az ő adatvédelmi szabályzatukat. 

Segítő szándékkal, hogy le ne maradjon 20%-os hűségkedvezményünkről, értesítőt küldünk aktuális bérlete lejáratának közeledtével és születésnapján is meglepjük egy nagyobb kedvezménnyel. Ennek lemondását e-mailben teheti meg info@bikramyoga.hu

A fenti célok elérése érdekében a felhasználó elfogadja, hogy a Bikram Jóga Hattyúház hozzáfér adataihoz.

Magyarországon a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságához is fordulhat: H-1125, Magyarország, Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; telefon: +36-1 391-1400; telefax: +36-1 391-1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).